Az otthon, ahol a zene és a fények is rólad szólnak
2016. november 14. írta: smarthome

Az otthon, ahol a zene és a fények is rólad szólnak

Az otthon több a négy falnál, a bútoroknál, vagy éppen a különféle elektromos berendezéseknél, amik a mindennapi életet segítik. Az otthon az a hely, ahol elengedheted magad, ahol le tudod tenni a napi terheket, vagyis ahol valóban önmagad lehetsz.63520672_l.jpg

Ahhoz pedig, hogy kifejezd magad, a zene, amit hallgatsz, ugyanúgy hozzátartozik, mint a hajviseleted vagy az öltözéked. De a fények is fontos szerepet játszanak az életünkben, még akkor is, ha erről gyakran megfeledkezünk. Gondoljunk csak a színterápiára, vagy arra az egyszerű dologra, hogy egy napfényes reggel sokkal jobban indul, mint egy borongós, félhomályos.

Legyen az tehát akár a zene, akár a világítás, az iNELS okos szettjeivel garantált lesz a kikapcsolódás, hiszen mindkettőt kényelmesen vezérelheted a segítségükkel.

Rádió és zene Larától

Képzeld el, hogy egy nehéz nap után, vagy egy esős szombat délután felteszed a kedvenc zenédet, majd ízletes vacsorát készítesz, amit kellemes hangulatvilágítás mellett fogyasztasz el a családoddal vagy a kedveseddel, az iNELS pedig minden szükséges hozzávalót biztosít ehhez, hogy neked csak a lényeges dolgokra kelljen figyelned.

De kezdjük a zenével!

A Rádió és zene szettel tökéletes minőségben hallgathatod a kedvenc számaidat a kedvenc előadóidtól. Ha koncertre vágysz, csavard fel a hangerőt, vagy egyszerűen élvezd a tűéles hangot – csak rajtad áll!

A LARA ugyanis egy internetes rádió és egy audió lejátszó eszköz, amivel online is hallgathatsz zenét, de ami lejátssza a NAS szerveren, vagy egyéb külső készüléken (telefon, MP3 lejátszó stb.) tárolt zenéidet is.

De ez még nem minden! Kedved szerint választhatod meg a számok sorrendjét, sőt, ha akarod, a zene mindenhová követ téged a lakásban. Bárhová is lépsz be – legyen az a nappali vagy a hálószoba –, a zene mindig ott csendül fel, ahol az adott időben tartózkodsz.

A Rádió és zene okos szett minden „alkatrészt” tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy a zene a mindennapjaid része legyen: a rádiót, a hangszórókat, a kábeleket, valamint a távirányítót is. Így Neked már csak annyi a dolgod, hogy összeállítsd a lejátszási listát a kedvenc zenéidből és kényelembe helyezd magad. Vagy éppen táncra perdülj, ha az év házibuliját rendezed meg…

Fények minden hangulathoz

Bármilyen tevékenységet is végzel az otthonodban, ahhoz biztosan más-más fényre lesz majd szükséged. Romantikus vacsora? Egyértelmű a hangulatvilágítás. Baráti összejövetel? Visszafogott, kellemes fények. Buli? Színes, váltakozó, „Fények játéka”. Moziest? Sötétben a legjobb. Tanulás a vizsgákra, vagy leckeírás a gyerkőcnek? Ehhez bizony fényár kell.

Bár hangulatvilágítás sokféle létezik, a Fények játéka szett az iNELS-től tökéletes partner lesz a számodra, bármit is csinálsz a lakásban, és bármilyen világításra is vágysz. Hogy miért? Mert egyszerűen is kényelmesen vezérelhető, és mert a többi iNELS rendszerhez hasonlóan a telepítése is gyerekjáték.

A Fények játéka szett egy intelligens RF Boxot, és 3 darab színes, vezeték nélküli LED izzót tartalmaz.

Az RF-RGB-LED-550 izzók sajátossága, hogy három eltérő színű LED chippel (RGB) látták el őket, amikből bármely szín – a fehéret is beleértve – kikeverhető, méghozzá különböző színhőmérsékletben. Így akár melegebb, akár hidegebb árnyalatokat szeretnél, az sem jelent majd gondot.

Az izzók, amik beépített RF vevőegységgel és fényerő-szabályzóval rendelkeznek, telepítéséhez csupán annyit kell tenned, hogy becsavarod őket a régi villanykörték helyére. Miután ez megtörtént, a különféle funkciókat már könnyedén irányíthatod: állíthatod a fényerőt, de a színátmenetes világítás is elérhető.

Az intelligens RF Boxot akár az okostelefonodról, akár a táblagépedről is vezérelheted, alapvető feladata pedig a különféle funkciók közötti kommunikáció biztosítása. Az eszköz segítségével a helyi Wi-Fi hálózatodon keresztül irányíthatod a lakásodban található összes rendszert – a fűtést, a redőnyöket stb. –, ráadásul ezt akár távoli eléréssel is megteheted.

A Rádió és zene, valamint a Fények játéka szettekkel mindig az adott hangulathoz igazíthatod a zenét és a világítást, hogy az otthon töltött idő tökéletes legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vezerlemahazam.blog.hu/api/trackback/id/tr6011948459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása