Intelligens otthont karácsonyra!
2015. december 03. írta: smarthome

Intelligens otthont karácsonyra!

A karácsony a szeretet és az ajándékok ünnepe, de senki nem mondta, hogy csak haszontalan apróságokat vehetünk magunknak vagy szeretteinknek.

Annak, aki szeretné az ünnepek utáni időszakot biztonságban és kényelemben tudni, van egy hihetetlen ajánlatunk: szerelje fel otthonát iNELS-rendszerrel, és várja az új évet irigylésre méltó komfortban.

Mit kínálunk karácsonyra?

Az iNELS közel százezer forintos kedvezményt kínál az alapcsomagra, valamint számottevő árzuhanást három további kiegészítő csomagra. Ha most rendeli meg ezeket, egy egész család karácsonyi ajándékára való összeget takaríthat meg.

16122305_m.jpg

Az alapcsomag tartalma: CU3-02M központi egység, PS3-100/iNELS tápegység, BPS3-02M tápfeszültség-illesztő, IM3-20B bináris bemeneti egység, valamint Connection Server és PM-1 digitális egy fázisú fogyasztásmérő.

A 344 745 forint helyett 253 999 forintért megvásárolható alapcsomag lehetővé teszi az épület energia fogyasztásának mérését, és mivel tetszés szerint bármikor tovább bővíthető további eszközökkel, lehetővé teszi akár az egész épület automatizált vezérlését.   

Hogy miképp? A három, szintén kedvezményesen elérhető kiegészítő csomaggal.

Az első kiegészítő csomag segítségével (126 860 forint helyett 99 998 forintért) megjeleníthető időjárási adatokat kapunk, amik felhasználásával még hatékonyabbá tehetjük a fűtésszabályzást.

A második kiegészítő csomag megvásárlásával (117 861 forint helyett 87 152 forintért) fényérzékelő reléket és belső-külső hőmérséklet alapján dolgozó fűtésvezérlést kapunk. A 114 154 forint helyett 84 411 forintért elérhető harmadik kiegészítő csomag pedig egyedi világításvezérlést biztosít nekünk.

Amiről érdemes tudni

Az egyedülálló előnyöket kínáló iNELS-rendszerekre vonatkozó akció 2015. november 23-tól egészen 2015. december 18-ig vagy a készlet erejéig tart.

Már csak ezért sem érdemes az utolsó pillanatig várni, de ne felejtse, minél hamarabb rendeli meg az 1+3 csomag egyikét, annál hamarabb készülünk el annak telepítésével, és annál hamarabb veheti kezébe az automatizált és intelligens rendszerek irányítását.

És hogy mennyit spórolhat most a karácsonyi akcióval? Az alapcsomag és a kiegészítő csomagok esetében is akár 27 százalékot, azaz közel 200 000 Ft-ot.. Ekkora kedvezménnyel élmény várni az ünnepeket.

Bővebb információt az ide kattintva kaphat:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vezerlemahazam.blog.hu/api/trackback/id/tr898137544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása