A RIVA WAND hangrendszer isteni zeneélményt nyújt otthonod minden szegletében
2018. augusztus 30. írta: smarthome

A RIVA WAND hangrendszer isteni zeneélményt nyújt otthonod minden szegletében

Hazamész a munkából, lerúgod a cipőt a lábadról, majd egy kis pihenő után elkezdesz összeütni egy könnyű vacsorát. Bekapcsolod a kedvenc zenéd, és dúdolva kevered az ételt a gáz fölött. Aztán elkezd sercegni az olaj, te pedig így sajnos elszalasztasz jó pár ütemet a hallgatott számból, és végtelenül csalódott vagy. Ismerős ez az életkép? 

elko_riwa3.jpg

A RIVA WAND vezeték nélküli termékcsalád segítségével viszont isteni zeneélményben lesz részed, hiszen kiváló a hangzása. Nézzük, hogyan lehetséges ez, és milyen termékeket üdvözölhetünk a család tagjai között.

Hogyan lehet egy audio-élmény ennyire élethű?

A RIVA WAND (Wireless Audio Network Design) hangrendszer a wifi hálózat lehetőségeit aknázza ki, így szabadon hallgathatsz zenét a kis-és nagyszobában, sőt, akár a fürdőszobában is. A rugalmasság, amit a RIVA ad, tökélyre emeli a zenehallgatás élményét.

Nincs több „légy szíves tekerd vissza a számot, mert nem volt tiszta a hangzás”, vagy „kérlek ismételd meg a refrént, nem értettem” kérés egy másik családtagunk felé. Soha ilyen teljes nem volt még a zenei élmény.

Csak zárójelben jegyeznénk meg, hogy a csodás hangminőséghez az is hozzájárul, hogy a belső teherviselő váz vastag, és rezgésmentes.

Bemutatkoznak a RIVA családtagok

RIVA Arena -könnyed muzsikához kiváló

Ez a könnyen hordozható egység 2980 mA-es akkumulátorral bővíthető, így hálózati feszültség nélkül is igen komoly, 20 órás lejátszási időt képes produkálni.

Zenekari művek, és teltebb basszusok hallgatására nem a legalkalmasabb, de könnyűzenéhez igen. A klasszikus gitárt és a zongorát is hihetetlenül élethűen adja vissza. A kis doboznak szép hangtere van: hangereje nagy, az összhangzás kiteljesedett. Akár kisebbfajta sztereóhangzás adására is alkalmas.

Hangszórói: három mély-sugárzó, három magas-sugárzó.

RIVA Festival – hadd szóljon!

Nagyobb teljesítményre képes, mint az Arena, cserébe a súlya is nagyobb (több, mint 6 kilogramm), így kisebb testvéréhez képest nehezebben hordozható.

Ezért a dallamadóért kicsit többet kell költeni, de bőven megéri az árát, hiszen a hangerő és a hangzás terén is topon van. Komplex hanghatásra vágysz, mégpedig abszolút torzítás mentesen? Akkor a Festival neked való, hiszen bármilyen zenét gyönyörűen lejátszik.

Hangszórói: három mély-sugárzó, három magas-sugárzó és 2 passzív radiátor.

 

Ami közös a két szettben, az a konzervatív formavilág (már-már kocka), ami még bőven benne van bárki komfortzónájában. Komoly és letisztult, így bármilyen helyiségben megállja a helyét anélkül, hogy hivalkodóan feszítene.

Hogy ne legyen túl komor, az élek lágyan íveltek és több helyen lekerekítések is találhatók. Ha pedig ódzkodsz a fekete színtől, fehérben is hazaviheted.

Támogatott formátumok: MP3, ALAC, APE, FLAC, FLAC HD, HLS, WMA Streaming, RTSP és PCM / WAV.

 

Neked való a RIVA-ból áradó zeneszó?

Igen, ha több szobás lakásod van, és nincs kedved lemaradni egy-egy ütemről, mert épp máshol van dolgod. Ha pedig folyton lenyomod a szünet gombot, akkor jól tudod, hogy már nem olyan élvezhető a dallam, mintha a maga teljességében hallanád.

Egyszóval hallgass a segítségével bármilyen zenét, bárhogy, bárhol.

Ide helyezd: íróasztal, komód, asztal, polc, falitartó (a készülék el van látva egy menetes résszel is a felszerelhetőség érdekében). Az Arena pedig hordozható, így pl. grillezéskor a kertben vagy a medence mellett is élvezheted, de akár egy kirándulásra is magaddal viheted a szabadba.

 

Így tedd otthonod részévé

  1. Töltsd le a Google Home-ot
  2. Töltsd le a RIVA Audio iOS vagy Android alkalmazást, azaz a lejátszó szoftvert. Ezzel vezérelheted majd a lejátszást, a hangszórókat, és testre szabhatod az EQ beállításokat
  3. Töltsd le a Riva WAND iOS vagy Android alkalmazást, amely a konfiguráció elvégzésére, a hálózat felderítésére, és a rendszer elemeinek beállítására való

A telepítés további menetéről a hangrendszerek használati útmutatója ad részletes leírást.

 

Plusz pontok

Szeretni fogod, hiszen lehet wifiről, Bluetoothról, auxról használni és a hátoldalán található egy away/home kapcsoló.

Médialejátszás: Spotify és Airplay. Google asszisztens hangvezérlésre is remek.

 

A hátlapi USB aljzat a mobilod töltésére is alkalmas.

A RIVA WAND hangrendszer nem csak az otthonodban, és az irodában, hanem pl. a kertben is remek, kitűnő minőségű muzsikát, felejthetetlen hangélményt nyújt.

Egy apróság: a RIVA WAND modellt szabad ég alatt ne használd, csak ha biztos vagy benne, hogy száraz lesz az idő. Egyébként célszerű fedett teraszon használnod, hiszen nem vízálló. Ám ne ijedj meg, ha mégis éri pár csepp, hiszen az eszközük azért csepp-állók (splash-resistant).

A bejegyzés trackback címe:

https://vezerlemahazam.blog.hu/api/trackback/id/tr9814211993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása